به گزارش پایگاه خبری مسپرس، یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای صنعت مس با حضور رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس سپاه، استاندار کرمان، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس، دکتر اهرابی معاون سرمایه انسانی شرکت ملی مس، مهندس صالحی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، مهندس محمودی مدیر مجتمع مس شهربابک، مسئولان شهرستانهای رفسنجان و انار و خانوادههای معظم شهدا، در تالار خیام دانشگاه ولیعصر(عج) برگزار شد.
رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم با قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم، اظهار کرد: کسانی که در برگزاری یادواره شهدا تلاش میکنند از اجر عظیم نزد پروردگار برخوردارند.
سردار شریف افزود: در سال جاری بنده خرسند شدم که مجموعه ملی مس با چاپ دو مجموعه ارزنده (مجله و کتاب) درباره شهید سلیمانی اقدام هوشمندانهای انجام داد که جای تقدیر دارد.
وی با اشاره به اینکه تمام دنیا و ابرقدرتها و دشمنان این را میدانند که شهید سلیمانی یک درّ گرانبها بود، ادامه داد: آنها اذعان داشتند سلیمانی به رهبرش علاقه وافر داشت و نمیگذاشت اوامر رهبرش بر زمین بماند.
سردار شریف با بیان اینکه هیچ هراس و دلهرهای از دشمن وجود ندارد، گفت: سر و صدای رسانهای دشمن اهمیتی ندارد و باید برای کمک به پیشرفت، آبادانی و سربلندی ایران تلاش کنیم.
استاندار کرمان نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان استان، شهرستان رفسنجان و صنعت مس و در راس آنها سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی، عنوان کرد: در همه ابعاد زندگی با تأسی به روح بلند این شهید میتوان رشد کرد.
محمدعلی طالبی بیان کرد: شخصیت حاج قاسم به واسطه سالها حضور در جبهههای مقاومت و مبارزه و اکنون نیز حضور زنده ایشان در استان، میتواند همه ابعاد زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار دهد و اوج هنر و فرهنگ و تلاش برای خدمتگزاری را در استان شاهد باشیم.
وی ادامه داد: کرمان میتواند مرکز هنر و بویژه موسیقی مقاومت جهان اسلام باشد و این در توان هنرمندان استان هست که از این ظرفیت استفاده کرده و شرایط خوبی را در عرصه فرهنگ و هنر با نام و یاد شهید حاج قاسم سلیمانی داشته باشیم.
طالبی بیان کرد: ساختن کرمان، آبادانی، پیشرفت و هرآنچه به عنوان تحرکبخشی به فرآیند توسعه کرمان مطرح کردیم؛ نیازمند همافزایی همه نیروهای دلسوز استان است.
امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم اظهار کرد: حاج قاسم سلیمانی، سردار فاتح میدانهای مختلف ازجمله میدانهای نظامی، فاتح دلها، میدان دیپلماسی و... بود و حضورش در همه عرصهها با پیروزی و نصرت همراه بود.
حجتالاسلام اصغر عسکری ادامه داد: همچنین یاد میکنیم از شهدای صنعت مس که روزگاری در شهر و دیار رفسنجان زندگی میکردند و در صنعت مس فعالیت داشتند، صنعت مس امروز به عنوان یک رکن اقتصادی در کشور منشأ خدمات است هم از لحاظ اقتصادی و هم اشتغال و زمینه بروز استعدادها و فعالیتهاست.
وی خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، مکتب حاج قاسم سلیمانی در دو ویژگی اخلاص و صدق خلاصه میشود و مدیران اجرایی و مسئولان، خانواده شهدا و سایر مردم این دو اصل را سرلوحه زندگی قرار دهند تا رستگار شوند.
انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس نیز در سخنان کوتاه خود، از دستاندرکاران برگزاری این یادواره تشکر کرد.
مهندس اصغر صالحی مدیر مجتمع مس سرچشمه نیز در سخنانی گفت: شهید حاجقاسم سلیمانی از مردان اخلاق، شرافت و مقاومت است.
وی با ذکر خاطرهای از شهید سلیمانی، افزود: حاجقاسم خیلی بزرگ بود و با تمامی افراد جامعه بویژه جوانان رابطه نزدیک و خوبی داشت.
در این مراسم، علاوه بر اجرای آهنگ «حالا که میروی» توسط محمد معتمدی خواننده و شعرخوانی «عبدالجبار کاکایی»، سه قطعه در رثای سردار دلها با نامهای «سردار»، «مرد میدان» و «زنده تا ابد» به صورت ارکسترال اجرا شد.