به گزارش مسپرس، سیداحمد هاشمی در اولین همایش پدافند غیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: ما در حوزه پدافند غیرعامل به تهدیدهای دشمنپایه میپردازیم اما در حوزه مدیریت بحران اینگونه نیست. جنگ ترکیبی که امروز شاهد آن هستیم، نمونهای از تهدیدهای دشمنپایه است که پیش از این بعد اقتصادی آن رویت شده و پررنگ بود اما طی چند روز گذشته بعد نظامی آن نیز مشاهده شد.
وی افزود: پدافند غیرعامل در حوزه اقتصادی باید مورد بحث قرار گیرد که اقتصاد مقاومتی نمونهای از آن است و مقام معظم رهبری هر سال به آن میپردازند. یکی از مهمترین مولفههای مورد تاکید رهبری جریان تولید و تقویت آن است که یکی از مهمترین خاستگاههایش وزارت صمت است.
رئیس مرکز حراست وزارت صمت با بیان اینکه این وزارتخانه باید متولی تدوین سیاستهای پدافند غیرعامل در حوزه صنعت معدن و تجارت باشد، تصریح کرد: براساس بررسیهای انجام شده اقداماتی در حوزه صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی انجام شده است و در حوزههای بزرگتر و کلانتر نیازمند تدوین و ابلاغ سیاستها هستیم؛ به خصوص مواردی که بیشتر با معیشت مردم و جریان تولید در ارتباط است.
وی با اشاره به اینکه وزارت صمت متولی تسهیل سیاستهای بازرگانی کشور است، ادامه داد: اتخاذ سیاست پولی و ارزی، رفع چالشهای اشتغال و مدیریت روانی بازار نمونههایی مرتبط با پدافند غیرعامل است.
هاشمی با تاکید بر اینکه سامانهها و نرمافزارهای کاربردی در وزارت صمت که با معیشت مردم و زندگی تجار و بازرگانان در ارتباط است نیز یکی دیگر از موارد مرتبط با پدافندغیرعامل است، خاطرنشان کرد: تقویت وزارت صمت در حوزه پدافند غیرعامل و در بخش آیتی حائز اهمیت است.
رئیس مرکز حراست وزارت صمت بیان کرد: باید به سمتی برویم که افزایش بازدارندگی داشته باشیم و دیدگاه خود را در حوزه وزارت صمت نسبت به پدافندغیرعامل باید چند درجه بالاتر برده و در این حوزه سیاستگذار پدافندغیرعامل باشیم.