به گزارش پایگاه خبری مسپرس، معدن مس سریدون با ذخیره زمینشناسی ۴ میلیارد تنی و ذخیره قابل معدنکاری یک میلیارد تنی، یکی از جدیدترین معادن کشف شده مس کشور است که به عنوان معدن شماره ۲ مجتمع مس سرچشمه، بعد از معدن مس سرچشمه شناسایی و در آینده نزدیک مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
این معدن در شرایطی قرار است در آینده سهم قابل توجهی از خوراک مورد نیاز مجتمع مس سرچشمه را تامین کند که تجهیز کارگاه آن انجام و عملیات پیشباطلهبرداری از آن امروز در حضور دکتر محمد آقاجانلو معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو و همچنین دکتر حسین مدرسخیابانی و جمعی از معاونان و مدیران ایمیدرو و شرکت ملی مس آغاز شد.
گفتنی است، در حال حاضر ۴ هکتار از فضای این معدن تسطیح و طبق اعلام پیمانکار، ۱۷ دامپتراک، ۴ بولدوزر و دیگر تجهیزات مورد نیاز، وظیفه باطلهبرداری از این معدن را انجام خواهند داد.