احصاء ۴۰‌ قلم تجهیزات راهبردی صنایع معدنی کشور برای بومی‌سازی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیر توسعه فناوری و بومی‌سازی ایمیدرو از احصاء حدود ۴۰‌قلم تجهیزات راهبردی صنایع معدنی کشور برای بومی‌سازی خبر داد.

به‌گزارش پایگاه خبری مس‌پرس، مهندس فرهاد فرشاد در نشست هم‌اندیشی مدیران بومی‌سازی بخش معدن و صنایع معدنی کشور در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، اظهار کرد: در اکوسیستم توسعه فناوری و بومی‌سازی ایمیدرو چندین مرکز تحقیقاتی داریم.

وی ارتباط صنعت و دانشگاه را مهم خواند و افزود: این ارتباط برقرار شده و می‌تواند تقویت شود.

فرشاد تصریح کرد: از سال ۱۳۹۹ تاکنون ۳.۵ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی از محل بومی‌سازی اقلام صنایع معدنی کشور انجام شده و برای سال ۱۴۰۴ برنامه‌ریزی شده که از محل بومی‌سازی ۸۹۳‌میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی داشته باشیم.

مدیر توسعه فناوری و بومی‌سازی ایمیدرو از احصاء حدود ۴۰‌قلم تجهیزات راهبردی صنایع معدنی کشور برای بومی‌سازی خبر داد و یادآور شد: باتوجه به اینکه برخی محصولات را بین صنایع فولاد و مس می‌توان به‌صورت مشترک ساخت، باید در اقلام راهبردی این موضوع دنبال شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha
عضویت در کانال بله

با عضویت در کانال «بله» مس‌پرس از آخرین خبرهای مس ایران باخبر شوید:

عضویت ×