تقدیر مدیرعامل و رئیس هیأت‌مدیره شرکت ملی مس از کارگران مجتمع سونگون
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در آستانه روز جهانی کارگر، دکتر سیدمصطفی فیض مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران به همراه مهندس غلامرضا شافعی رئیس هیأت‌مدیره این شرکت، از مجتمع مس سونگون بازدید کردند.

به گزارش پایگاه خبری مس‌پرس، در آستانه ۱۱ اردیبهشت روز جهانی کارگر، دکتر سیدمصطفی فیض مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، به همراه مهندس غلامرضا شافعی رئیس هیأت‌مدیره این شرکت، از مجتمع مس سونگون بازدید کردند.

در این بازدید، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت ملی مس از کارخانه‌های فاز ۱ و ۲ تغلیظ بازدید و با اهدای شاخه‌های گل، از زحمات و تلاش‌های کارگران این مجموعه تقدیر کردند.

محمدجعفر عظمایی، مدیر مجتمع مس سونگون، به همراه جمعی از معاونان و مدیران، میزبان این هیأت بودند.

دکتر فیض و مهندس شافعی در گفت‌وگویی صمیمانه با کارگران، از نقش محوری آنان در پیشرفت صنعت مس کشور قدردانی کردند و بر اهمیت تلاش‌هایشان تأکید نمودند.

تقدیر مدیرعامل و رئیس هیأت‌مدیره شرکت ملی مس از کارگران مجتمع سونگونتقدیر مدیرعامل و رئیس هیأت‌مدیره شرکت ملی مس از کارگران مجتمع سونگون

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha